Kirppisralli feat. Häidi!

Häidi oikeestaan melkeempä pakotti miut mukaansa kirppikselle tänään. Pitihän miut nyt jollain tapaa saada ihmistenilmoille, joten käyhän se näinkin. Pakko sanoo että kyllä kirppiksiltä melkeen aina tulee jotain otettua mukaan, ihan varmasti.
Ja vielä hyväkuntosia, ei ne kaikki oo mitään nukkaantuneita rääsyjä tai puolrikkinäisiä koristeita! Vähän kun osaa silmiään käyttää, niin löytyy ties mitä. (:

Miulla on vaan se ongelma, että aina kun löydän jotain kivaa niin joko se on 1-2 kokoo liian pieni tai iso. Ja sit ärsyttää... Onneks kumminkin nyt löyty muutama ihan jees kude +vähän jotain muutakin. Ja kun kattoo hintoja niin voisin jopa sanoo että melkeempä ilmaseks lähti!





1. Ihan sairaan kivannäkönen harmaa, melkeempä uus bleiseri tuli ensimmäisenä miun mukaani. Pari kertaa mietin että otanko vai enkö, no nyt se löytyy miun vaatekaapista!
Varmaan lähtis jollain 10-15(?) eurolla, en oo ihan varma mutta uskoisin ainakin.
Nyt lähti matkaan vaivasella 3€!

2. Tää oli kieltämättä senverta erikoisen ja hauskan näkönen, että mietittiin Häidin kanssa hetki että ottaako kumpikaan tätä ollenkaan. No miulle se sitten loppujenlopuks tuli vaatekaappia täyttämään.

On tää jokseenkin jännän / kummallisen näkönen, Häidiä lainaten ihan miun tyylinen paita.
Ei hajuakaan mikä tämmösen hinta ois kaupoissa, en oo koskaan tainnu vastaavaa ees nähä missään.
No kumminkin, tää lähti kans 1€ voimalla mukaan!


3. Ihan tavallinen musta H&M'än toppi. Kaupoissa jotain päälle femman suurinpiirtein. Mie kun haalin aina näitä hihattomia / toppeja itelleni, niin halusin it tänkin ottaa.
Ja kun ei näköjään tuolta vaatekaapista löytyny toista tämmöstä, niin aina vaan parempi!
Toppi lähti mukaan hintaan 1€.




4. Kynsilakat pahe number 2. Näitä oli yhessä vaiheessa ihan tajuttoman älyttömän hirveesti! Sit kumminkin ennen muuttoo heittelin suurimman osan pois ja nyt alkaa tää k-lakkojen haaliminen uudestaan.

Mustaa oon ettiny kanssa joka hemmetin kaupasta mutta ei. Ellei se oo ollu jotain parinkympin hintasta ja sen verta pihi ihminen oon, etten tommosesta pienestä putelista maksa maltaita. Kun halvemmallakin saa, jos osaa ettiä.
Ois siellä ollu vaikka kuinka paljon erivärisiä kynsilakkoja, mut päätin nyt alkuun ottaa vaan noi. (:
Mustalla oli hintaa vaan 1,90€ ja sinisellä 1,20€.

5. Kattelin tätä pitkään ja oli ihan järkyttävä pakko saada tommonen röökikotelo! Joku siinä vaan iski samantien, ehkä kun oon tämmöstäKIN ettiskelly ohimennen, muttei semmosta kivaa oo ikinä osunu kohdalle. Sarkasminahan tuo " No Smoking!" pitää ottaa, eikös vaan. (;
Hintaa oli 3,90€.



6. Miun suurempaakin suurempi pahe! Rakennekynnet, oivoi. Siitä onkin huimat pari kuukautta kun viimeks pidin tämmösiä. Pientä paussia joo kun tuo kukkaro näyttä kunnolla nollaa ja keskaria perään...
Yritin ettiä jotain semmosia mitkä ois enemmän miun tyylisiä, mut ei oikeen mitkään glitteri-täytteiset iskeny. Joten sain lopulta tyytyä näihin.
Kaupassa hinta heittelee siinä 6-12€,
mut nyt lähti vaivasella 3,90€ hinnalla!





Tämmösiä löytöjä siis lähti tällä kertaa miun matkaani. ^^ Saas nähä mitä enskerralla löytyy kun Häidin kanssa jossain vaiheessa mennään uudestaan. 

Kommentit